dinsdag 25 oktober 2016

Zeeklassen Nieuwpoort dag 2


Hallo iedereen
Om 7.30 ging de wekker af. De kinderen waren nog in dromenland. Die buitenlucht zorgt er echt voor dat we goed slapen. De dag begon met een lekker ontbijt. Lunchpakketje maken en we trokken er op uit. 
Op de tram richting Oostende hebben we veel gezien. Andere tramreizigers waren super-enthousiast over onze brave kinderen. De plaatselijke gepensioneerden konden honderduit vertellen over de omgeving. 

Aangekomen in het vogelopvangcentrum kregen we weer een boeiende uitleg.  We kregen een bakje met daarin een gekwetste vogel, maar onder het rode laken zat een ....
Toen kwam de veearts met een echte Turkse tortel. 
De buizerd, een egeltje, een sperwer, een fuut, drie jan-van-genten, wauw echt mooie vogels en dieren gezien. 

In de namiddag hebben we onze grondwerken op het strand verdergezet. 
Oei, juf krijgen we een snoepje, oeps onze juf vergeet altijd dit kleine detail.  

Dan als afsluiter een fijne knutselactiviteit. Wist jij dat knutselen in de douche zo leuk is. Het licht is daar zo goed!

Iedereen slaapt weer zeer goed! De buitenlucht geeft ons blozende kaakjes en doet ons snel inslapen. Het is hier stil! Tot morgen!

Ben je nieuwsgierig, klik dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.