woensdag 17 oktober 2018

Zeeklassen Oostende dag 3


Vandaag was het een sportieve feestdag.
Deze morgen stapten op de dijk naar Mariakerke.
We werden verwacht in de Versluys Dome, de thuisbasis van dé eerste klasse basketbalploeg van Oostende (kampioen 2017-2018). Valère Van Renterghem, zowat de dragende kracht achter het team, leidde ons rond op een zeer vlotte manier. We mochten écht alles zien en overal komen. Je kan dit zeker zien op onze foto's. Het hoogtepunt was wel het moment waarop we met twee spelers van de eerste ploeg op het veld mochten staan én een korte match mochten spelen (zie de filmpjes). 

Na een lekkere pasta gingen we weer op pad.  We namen de bus naar Stene Dorp. Hier wachtten ons een grote groep enthousiaste petanquers op. Het waren stuk voor stuk lieve gepensioneerden die heel blij waren met het bezoek van onze welgemanierde kinderen.  We dronken iets in de kantine en gingen dan met de bus terug ... richting STRAND !!!

Onze putten lagen te wachten, de zon scheen alweer én we hadden veel zin om weer samen te spelen in het zand ... wie denkt dan nog aan de geplande knutselactiviteit ... niemand. We speelden tot het avondeten... de zon was al bijna ondergegaan...


Klik hier om onze foto's te bekijken.

Nog wat foto's, klik dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.